2 CLANURI DE TIGANI AU ATACAT JANDARMII SI POLITIA DUPA CE S-AU RAZBOIT INTRE EI

Intre doua clanuri de tigani din Baia Mare a inceput razboiul.Cauza principala ar fi niste neintelegeri legate de sume de bani destul de mari. Tiganii au iesit in strada in miez de noapte cu sabii, topoare si o ura imensa.

 

Cand oamenii din casele din jur au vazut ca scandalul nu se oprea, au decis sa anunte politia. Au ajuns la locul faptei masini de politie si mascati. Dar ceea ce este de necrezut, este faptul ca odata ajunse masinile de politie, cele doua clanuri s-au aliat impotriva fortelor de ordine. In scandal ar fi implicati, conform surselor neoficiale, oamenii lui Papuc, un tigan cunoscut in lumea interlopilor din Baia Mare.

VEZI SI:BATAIE IN MIJLOCUL STRAZII: 5 femei si-au impartit pumni si picioare

Dovezi ale măcalului care a fost aseară continuă să se vadă, după cum spun surse neoficiale. Astfel, au fost sparte două mașini, Jeep-ul jandarmilor și mașina mascaților. În una din ele mai este înfipt un topor…

Inspectoratul Poliției Județene Maramureș informeaza ca în urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, trei băimăreni cu vârste cuprinse intre 41 şi 53 de ani, bănuiţi de generarea stării conflictuale, au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

VEZI SI:Un clan tiganesc a lasat intr-o balta de sange un cuplu

Loading...

Lasă un răspuns