Saptamana aceasta au fost descoperite 48 de tone de brânză expirata, aflata intr-o stare avansata de degradare și 5,7 tone cu termenul de valabilitate expirat din 2012. Acestea au fost gasite la sediul unei societăți comerciale din Galati.

Cele 5.720 kilograme de brânzeturi expirate au fost confiscate și s-a luat măsura eliminarii acestora. Totodata,agentul economic a fost sancționat contravențional cu amendă de 32.000 de lei, conform H.G.984/2005.

Ne gandim totusi ce s-ar fi intamplat daca ar fi fost amestecata branza aceea cu alta, asa cum se face des in Romania, oare ce iesea? Cum se poate ca 6 tone de branza din 2012 sa existe si sa puna in pericol vietile atator persoane?

Branza gasita in depozit ar fi fost lasata in urma cu cateva luni acolo, dupa ce a fost adusa din magazinele pe care le detinea  agentul economic din Galati.

In ultimele luni, s-au descoperit numeroase nereguli in mai multe orase din tara. Frica i-a impietrit pe multi agenti economici, dar nu pentru ca ar fi constientizat ceea ce fac ci pentru ca le e frica sa nu le fie distrusa in totalitate afacerea.

Loading...
loading...