A început SCINDAREA în PSD. RUPTURĂ URIAȘĂ generată de Dragnea. Breaking news

Toți președinții de organizații locale, toți primarii PSD din județul Dâmbovița și toți consilierii județeni ai PSD și-au exprimat susținerea pentru Adrian Țuțuianu după excluderea din partid ordonată de Liviu Dragnea.

Astfel, Liviu Dragnea pierde complet controlul și asupra acestei organizații județene, așa cum se arată în Declarația comună și intrată în posesia TOMIS NEWS. Mai mult, PSD-iștii din Dâmbovița își exprimă nu doar susținerea pentru conducerea județeană, dar îi și solicită lui Liviu Dragnea să revoce decizia de excludere.

„Comitetul Executiv Național de luni al PSD a stabilit excluderea lui Adrian Țuțuianu și a lui Marian Neacșu. Cu 53 de voturi pentru și doar nouă împotrivă, cei doi au fost excluși din PSD, la solicitarea președintelui partidului, Liviu Dragnea.Votul pentru excluderea din partid a lui Țuțuianu și Neacșu a fost menit, din partea lui Dragnea, să încheie un conflict care durează de mai multe luni. Țuțuianu preluase inițiativa unei schimbări de macaz a partidului, aspect sancționat de conducere.Deși, mai mulți membri marcanți ai PSD au susținut cauza lui Țuțuianu, doar doi au fost excluși. După votul de luni, Țuțuianu și Neacșu au precizat că vor contesta decizia, deși primul dintre ei, așa cum a precizat pentru TOMIS NEWS, nu are mari speranțe, întrucât comisia de etică este condusă de Florin Iordache.

Între timp, marți, toți președinții de organizații locale, toți primarii PSD din județul Dâmbovița și toți consilierii județeni ai PSD și-au exprimat susținerea pentru Adrian Țuțuianu.Astfel, Liviu Dragnea pierde complet controlul și asupra acestei organizații județene, așa cum se arată în Declarația comună și intrată în posesia TOMIS NEWS. Mai mult, PSD-iștii din Dâmbovița își exprimă nu doar susținerea pentru conducerea județeană, dar îi și solicită lui Liviu Dragnea să revoce decizia de excludere”, se arată în articolul DOCUMENTE: LOVITURĂ pentru Dragnea: organizația PSD Dâmbovița îl susține „necondiționat și fără rezerve” pe Adrian Țuțuianu!

Loading...