Din pacate, mai multe site-uri americane au anuntat moartea cântăreţul american Prince. Acesta a sfarsit la vârsta de 57 de ani. Prince s-a făcut remarcat inca de  la sfarsitul anilor ’70 în Minneapolis (statul Minnesota) dupa ce a ales un stil original care combină influenţele funk, rock şi pop. Renumitul album „Dirty Mind”, i-a adus aprecierea din partea publicului. Mai tarziu un alt album, albumul „1999” i-a adus numele cantaretului pe buzele multor fani din lumea intreaga.

Vedeta,Prince Rogers Nelson, a fost găsita în studioul său de înregistrări, situat în curtea reşedinţei sale din Paisley Park, Minnesota. Momentan nu se stie cauza decesului, autoritatile au declarat doar ca au fost anuntate ca la adresa, o persoana are nevoie urgenta de ajutor medical. Autoritatile adauga faptul ca cercetarile cu privire la deces au inceput.

In luna decembrie a anului trecut, artistul a surprins intreaga lume prin lansarea unui album, fara sa fi dat vreun semn. Albumul „bomba” de studio contine un numar de 12 piese.

Exista si doua piese”Baltimore”şi „Screwdriver”, fiind oarecum mai speciale petru ca au fost incluse pe noul disc în versiuni reorchestrate.

In luna sepembrie a anului 2015, a aparut albumul intitulat „HITRUN Phase One”.Discul care a atras mii de fani a fost lansat în exclusivitate, pe platforma Tidal.

Loading...
loading...