Un poliţist de la Poliţia Autostrăzi a fost rănit grav, într-un accident produs pe Autostrada A1 Sibiu-Sebeş, zona Aciliu. A fost lovit de un TIR. Traficul rutier a fost deviat pe DN1, la Săliştea.

UPDATE:  „În această dimineață, in jurul orei 8.40, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, in zona localitatii Aciliu, judetul Sibiu, intre kilometri 274 si 275, un polițist din cadrul Biroului Autostrăzi aflat in serviciu, a oprit la solicitarea soferului unui autovehicul staționat  pe banda de urgenta a sensului de mers Sibiu-Sebes. În timp ce acesta acorda sprijin șoferului, pe banda de urgenta,  un tir care circula din spate  a acrosat  autovehiculul stationat, autospeciala de politie, iar pe politist l-a lovit intr-un parapet in afara partii carosabile. In acest moment colegul nostru se afla in stare grava, urmand a fi transportat de urgenta la spital, cu ajutorul unui elicopter. La fata locului circulația este  restrictionatea. Colegul nostru este agent de politie, promoție 2016”, transmite IGPR.

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul s-a petrecut între kilometrii 274-275. Poliţia face cercetări la faţa locului.

Din primele date, un poliţist de la Poliţia Autostrăzi, aflat în misiune pe autostradă, oprise maşina şi coborâse să verifice un TIR oprit pe banda de urgenţă. A fost acroşat de alt TIR, ce circula spre Sebeş.

A fost rănit grav şi transportat în stare de conştienţă la un spital din Târgu Mureş.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la acest moment, circulaţia rutieră este oprită pe Autostrada A Sibiu-Deva, pe sensul de mers către Deva, între kilometri 274 şi 275, în zona localităţii Aciliu, din cauza unui incident rutier în care un poliţist coborât pe banda de urgenţă din echipajul pe care-l conducea, a fost acroşat de un tir într-un parapet aflat în afara părţii carosabile. În urma evenimentului, poliţistul a fost rănit grav, urmând a fi transportat de urgenţă la spital.

Traficul este deviat pe DN1, între kilometri 270 (localitatea Sălişte, judeţul Sibiu) şi 292 (localitatea Cunţa, judeţul Alba).

Sursa:observator.tv

Nu rata promotiile! VEZI ULTIMELE OFERTE DE LA eMAG! Click aici!

Loading...