ACCIDENT CUMPLIT pe DN17. Doi TINERI sunt in STARE CRITICA dupa ce masinile lor au intrat in COLIZIUNE


Doi tineri sunt în stare gravă în urma unui accident petrecut pe DN 17 din Bistriţa Năsăud, dupa ce doua masini au intrat in coliziune. Doi tineri, aflați în autoturismul marca BMW, sunt în stare gravă.
Ambele mașini circulau în direcția Beclean spre Bistrita. Unul dintre șoferi s-a angajat într-o depășire când s-a lovit frontal cu cealaltă mașină. Impactul a fost extrem de puternic, una dintre mașini fiind întoarsă în direcția opusă deplasării.
În mașina marca Audi, cea care – din primele informații – s-a angajat în depășire, se aflau doi băieți tineri și o fată. Aceștia nu au fost răniți, însă situația este delicată pentru fata și băiatul din BMW.

O persoană care se afla în zonă le-a acordat primul ajutor celor doi tineri. Spune că băiatul era semi-conștient și cu multiple leziuni, iar fata are răni la cap. În acea zonă drumul nu este marcat. Circulația este blocată pe DN17. La fața locului au intervenit  două ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

De asemenea, în zonă a ajuns și un echipaj de descarcerare SMURD. Cei doi tineri au rămas încarcerați, iar ceilalți participanți la trafic nu au reușit să îi scoată din mașină, astfel că echipajul de descarcerare a intervenit.

Elicopterul SMURD a intervenit  pentru a-l prelua pe tânărul care se află în stare foarte gravă. Acesta are 25 de ani si a fost transportat la o clinica e specialitate din Tg Mures. Tânara de 29 de ani care a fost cu el în mașină în momentul producerii impactului a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. E posibil ca aceasta să fie transportată la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca.

Politistii vor intocmi dosar penal pentru vatamare grava din culpa.

Sursa:observator.tv

Loading...

Lasă un răspuns