ACCIDENT INFIORATOR. DOI OAMENI si-au PIERDUT VIATA dupa ce o MASINA I-A LOVIT in PLIN

Două persoane şi-au pierdut viaţa iar alte două au fost rănite în urma unui accident rutier produs în noaptea de vineri spre sâmbătă pe DJ 203K în comuna Cernăteşti din judeţul Buzău

Tragedia s-a produs din cauza unui şofer de 33 de ani aflat la volanul unui autoturism Cielo, care nu a observat un grup de trei persoane care se traversau strada  şi pe care le-a lovit în plin.

Un bărbat de 49 de ani a murit pe loc, iar o femeie de 35 de ani a fost resuscitată aproape o oră însă fără succes, în timp ce o altă femeie de 35 de ani a suferit răni grave şi a ajuns la spital. De asemenea, şoferul vinovat de producerea accidentului a fost rănit şi a fost transportat la spital.

Cele trei persoane care se deplasau pe marginea drumului arau angajate ale unei fabrici de prelucrare a maselor plastice din Buzău, se întorceau de la schimbul doi, coborâseră din autobuz şi traversau şoseaua pentru a ajunge acasă.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili clar cum s-a produs tragedia. Pe parcursul derulării cercetării la faţa locului circulaţia pe drumul judeţean a fost oprită.

Sursă: News.ro

 

Loading...

Lasă un răspuns