Un bărbat care mergea pe marginea DN 72 a fost secţionat, duminică seară, după ce a fost lovit de un autoturism, echipajele medicale care au intervenit la faţa locului găsind o parte din trupul său în zona producerii accidentului, iar restul la aproximativ 400 de metri distanţă. Un alt bărbat, şofer implicat în accident, este în comă după ce maşina pe care o conducea s-a izbit violent de un copac.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, accidentul s-a produs pe drumul naţional 72, în comuna Filipeştii de Târg, iar primele cercetări ale poliţiştilor arată că şoferul unui autoturism a acroşat un pieton care circula pe marginea drrumului, după care a intrat pe contrasens unde s-a ciocnit cu un alt autoturism, în urma impactului primul autoturism ricoşând într-un copac.

Echipajele de intervenţie care au ajuns la locul accidentului au găsit jumătate din trupul pietonului în zona unde s-a produs accidentul, iar cealaltă jumătate a corpului la aproximativ 400 de metri, au afirmat reprezentanţi ai ISU Prahova. Pietonul era un bărbat de aproximativ 30 de ani.

Şoferul care aparent a produs accest accident, un tânăr în vârstă de 20 de ani, este în comă şi a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, un hematom la coloana cervicală, precum şi o fractură de femur. Cel de-al doilea şofer implicat în accident, un bărbat în vârstă de 28 de ani, a scăpat fără leziuni.

Sursa: News.ro

Nu rata promotiile! VEZI ULTIMELE OFERTE DE LA eMAG! Click aici!

Loading...