Actorii care au interpretat rolul lui Iisus urmariti de un BLESTEM! Iata cum le-a fost MARCATA viata

Robert Powell, Jim Caviezel și Ted Neeley sunt actori de la Hollywood care au cucerit inimile a milioane de oameni după ce au interpretat rolul lui Iisus în diferite producții.

Viața lor, însă, s-a schimbat radical după ce au jucat în respectivele producții, ei fiind nevoiți fie să țină piept furiei habotnicilor, fie să accepte faptul că nu au mai primit alte roluri în filme de la Hollywood.

Robert Powell, actorul care i-a dat viață lui ”Iisus din Nazaret” a mărturisit franc că este un ateu convins. După rolul care i-a adus succes absolut, el n-a mai fost acceptat în alte producții de avergură, întrucât este perceput de public ca fiind Hristos, fapt pentru care nu putea fi soț, amant ori altceva.

Jim Caviezel, un alt actor care a jucat rolul lui Iisus, crede că este urmărit de un blestem de atunci. În timpul filmărilor, acesta a fost lovit de fulger… de două ori, fapt ce i-a întărit și mai tare credința legată de blestem.

VEZI SI: CUTREMURATOR! DESTINE TRAGICE pentru cei care l-au condamnat la INCHISOARE pe CALUGARUL de la Tanacu!

Ted Neeley, care a jucat în “Jesus Christ Superstar”, a fost nevoit să se lupte cu furia habotnicilor. Revoltați de faptul că joacă într-un film despre Iisus pe ritm de muzică, mulți oameni l-au așteptat la repetiții și l-au bombardat cu ouă, roșii sau chiar pietre.

Ocolit de acest blestem, însă, pare să fie Max von Sydow, cunoscut pentru rolul din “Greatest Story Ever Told”. Filmul nu s-a bucurat de prea mult succes, însă l-a ajutat să obțină roluri în producții de succes ca “Extremely Loud & Incredibly Close” (2011), Robin Hood (2010) sau “Shutter Island” (2010)