06_urgenta_at_e6b2df2626

Tot mai multe acuzatii grave sunt aduse cadrelor medicale din Spitalul Judetean Buzau. Dupa ce mai multi pacienti au facut declaratii socante, subiectul a fost dezvoltat si de alte persoane pe retelele sociale. 

In urma cu putin timp, un comentariu ne-a atras atentia. O stire postata recent pe facebook, a atras zeci de comentarii negative la adresa asistentelor si medicilor din spital, care nu doar ca asteapta spaga pentru a se implica dar lasa oamenii sa moara in saloane.

Sa nu uitam de cazul paramedicului care acuza medicii din spital: DEZVALUIRI SOCANTE ALE UNUI PARAMEDIC DE LA SMURD: La Spitalul Judetean de Urgenta Buzau VOR SA TE OMOARE. DACA SCAPI, PERSONALUL ITI CERE BANI!

O cititoare face dezvaluiri halucinante intr-un comentariu. Se pare ca in spitalul cu pricina, au loc fapte pentru care nimeni nu raspunde:

Tatal meu a cazut si a ajuns la urgente, acum 3 luni si jumatate. Avea scleroza laterala multipla. Deja avea o mana paralizata, limba paralizata, restul corpului intrase in tetrapareza si nu se intelegea ce zice. I s-au facut analize acolo, a fost adus la Bucuresti pt alte analize si apoi internat in acest spital, la terapie intensiva. Avea gatul bagat intr-un fel de ghips si abia respira din cauza asta, o lovitura la frunte si o fractura la nas. Nu putea sa stea decat in pozitia sezut. Nu ne-au lasat sa stam cu el acolo. Asistentele erau total nepasatoare. Erau cativa oameni in salon si nici macar de ei nu erau in stare sa se ocupe. Se uitau cu mila la tatal meu. Mama cu fratele meu mergeau la el din 2 in 2 ore. Seara l-au lasat linistit. Logic ca peste noapte nu le permitea nimeni sa mai intre. Abia abia au intrat si in rest. Pe paznici ii intereseaza sa faca spaga, nu le pasa de sanatatea nimanui. A doua zi, la 6 dimineata, au primit mesaj de el sa mearga la spital repede. L-au gasit LEGAT. Le-a povestit tot ce se intamplase, in scris pe telefon. Se agitase peste noapte ca nu isi gasea tel si l-au legat ca pe un caine. Toata noaptea i-a fost sete. Nu a primit nici macar o picatura de apa. Dimineata avea ochii lipiti de la lipsa de apa. Dupa ce l-au dezlegat, asistentele au vrut sa-i dea afara pe mama si fratele meu. Tata i-a linistit ca e bine si sa plece. A ramas singur acolo cu asistentele. La aproximativ o ora distanta, am fost sunati, dupa tel lui, ca a murit…facuse infarct. I s-a facut autopsie. Normal ca au dat vina pe boala lui. Dar oare cine e de vina ca tata a fost atat de chinuit in noaptea aia? Ca l-au agitat? Daca nu il agitau ei, nu avea cum sa faca nici un infarct. Va raspunde cineva? Ok…postam astfel de stiri…dar ia cineva masuri, sa nu moara si alti oameni nevinovati, de la atata nepasare? Din punctul meu de vedere, ei sunt vinovati ca tata a murit. Am cum sa dovedesc asta? Nu..Dar inca sper sa ia cineva masuri intr-o zi…

VEZI SI: INREGISTRARE INCENDIARA cu un MEDIC de garda caruia nu i se pare straina SPAGA! Distribuie daca si tu ai trecut prin asta

14388903_211610202588739_590376363_n

VEZI SI: TOTUL A IESIT LA IVEALA – SPITALUL UNDE SE MOARE CU ZILE

Tragem un semnal de alarma, si indemnam pe toti cei care au ceva de zis ( de bine sau de rau) sa spuna, pentru ca totul sa se clarifice si peste ani sa nu mai apara astfel de dezvaluiri.

Cei care au avut probleme in spitalul din Buzau vor ca cineva sa raspunda, vor ca totul sa iasa la iveala si un astfel de comportament sa nu mai existe in spitalele din Romania!

Nu rata promotiile! VEZI ULTIMELE OFERTE DE LA eMAG! Click aici!

Loading...