ACUZATII GRAVE de SPIONAJ POLITIC! SCANDAL URIAS intre PSD si SPP


Șeful SPP, generalul Lucian Pahonțu, este implicat într-un scandal uriaș după ce Liviu Dragnea l-a acuzat că ar fi târât Serviciul de Protecție și Pază într-o serie de jocuri politice care, anterior, ar fi dus la căderea guvernelor Grindeanu și Tudose.

În urma acestui scandal, toți miniştrii Cabinetului Dăncilă au anunțat că renunţă la protecţia SPP, în semn de protest faţă de „implicarea în politică“ a şefului acestui serviciu secret.

Codrin Ștefănescu a confirmat pentru Cotidianul că miniștrii din guvernele PSD s-au plâns, în trecut, de faptul că se simt supravegheați, urmăriți. „Lucrurile sunt complicate, dar o să le decomplicăm (sic!). Priviți la declarațiile din trecut ale lui Liviu Dragnea, ale Liei Olguța Vasilescu“, a adăugat Codrin Ștefănescu. Anterior, acesta comentase, pentru Antena 3, presupusele imixtiuni ale SPP în politică: „Am vorbit în ultimul an de implicarea SPP-ului şi a domnului Pahonţu în chestiuni de politică. Demnitari care sunt monitorizaţi, o bază de date care se strânge la acest domn. Decizia este firească. În momentul în care acest SPP, în loc să asigure siguranţa demnitarilor, se ocupă de monitorizarea şi spionarea demnitarilor şi trimite informaţii unui singur om care face analiză pe ele, nu e în regulă“.

Loading...

Lasă un răspuns