tig

Doi tigani sot si sotie aduc acuzatii grave la adresa unor politisti. Cei doi soti sustin ca au fost agresati fizic dar si verbal fara niciun motiv. Politistii i-au lovit cu picioarele si au dat cu pumnii in ambii fara pic de mila. Vecinii au incercat sa intervina dar nu au rezolvat nimic.

Tiganul batut, in varsta de 38 de ani afirma ca de mai multa vreme se afla in vizorul politiei fara motiv. Mai precis, admite ca a avut in tinerete probleme cu legea dar in prezent are o familie si isi urmeaza cursul vietii. Este nemultumit ca politistii din zona in care se afla, cauta nod in papura si se leaga de el si sotia lui.

Constantin Tanase, reclamant: „A scos pistolul si a spus, eu va impusc acum pe voi! Si o doamna de la politie, a spus nu mai scoate pistolul asupra unei femei. A spus, tu taci! Mie mi-a dat numai cu picioarele si cu manerul de la pistol.”

VEZI SI: TIGANII fac legea. „Ne-au ATACAT pentru ca mergeam pe asfaltul lor!” ROMANII cer interventia AUTORITATILOR

Vasilica Tanase, reclamanta: „Eu n-am luat de la barbatul meu o palma, in 15 ani, si iau de la un politai?!”

Cativa vecini povestesc ca au fost martori la intreaga scena. Un vecin sustine ca orice ar fi facut cei doi, este revoltator faptul ca politistii au apelat la violenta.

Martora: „Spuneam, va filmez, va filmez! Si politaiul a fugit dupa mine sa imi ia telefonul.”

Tiganii batuti au fost dusi la politie pentru audieri.  O ancheta interna este in desfasurare pentru a se afla adevaratele motive pentru care s-a ajuns la violenta. Politistii care au incalcat legea vor raspunde pentru faptele lor.

Dr. ELENA FIROIU, purtator de cuvant Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste: „Politraumatizati prin agresiune, afirmativ. Sotia prezenta traumatisme cranio-faciale. Sotul prezenta un hematom cranian, in urma unui traumatism cranian.”

Loading...
loading...