Adept al JIHADISMULUI expulzat de urgenta din Romania pentru TERORISM! Dorea sa fabrice bombe

sri (1)

Un pakistanez a fost expulzat la cererea celor de la Serviciul Roman de Informatii. Acesta a ajuns in mod ilegal în România si avea de gand sa se casatoreasca cu o romanca pentru a primi cetatenie. In prezent, Curtea de Apel București a decis ca pakistanezul sa fie declarat persoană indezirabilă în țara nostră, vreme de 10 ani. SRI a depistat ca imigrantul susţinea supremaţia islamului extremist,indemnand persoane sa se apropie de jihadul global. Pakistanezul se informa in mod constant de felul in care se pot fabrica diverse dispozitive explozive.

La sfarsitul anului trecut, pakistanezul a atras atentia Serviciului Roman de Informatii, intrand ilegal pe teritoriul tarii noastre. A solicitat drept de sedere, avand la baz argumentul casatoriei cu o romanca. Barbatul a atras atentia prin faptul ca promova idei legate de jihad, avea o activitate constanta pe internet, prin care cauta zilnic informatii despre dispozitive care pot pune in pericol viata celorlalti. Mai precis, străinul facea des propagandă pe internet, prin intermediul retelelor sociale în favoarea mai multor entităţi teroriste active în zona de origine.

VEZI SI: VIDEO cu seful SRI, FLORIAN COLDEA – Dovezile care confirma faptul ca exista CONTROLUL MINTII la cel mai inalt nivel in societate

Dupa informatiile primite de la SRI, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti a sesizat Curtea de Apel Bucureşti. Aceasta din urma a dispus, pe 30 august, măsura declarării ca indezirabil a pakistanezului, pentru o perioadă de 10 ani. Au existat mai multe argumente precum sustinerea unor idei care reprezinta ameninţări la adresa securităţii naţionale. Se desfasoara actiuni de indepartare a individului de pe teritoriul tarii, astfel incat orice risc sa fie inlaturat cat se poate de repede.

„SRI, în calitate de autoritate națională în domeniul prevenirii și combaterii terorismului, a adunat mai multe probe care sa reflecte faptul ca pakistanezul reprezinta un real pericol pentru tara noastra. Asadar, s-a descoperit la timp ca strainul ajuns ilegal in Romania, era periculos prin gandirea extremista de tip jihadist.

Loading...