ADEVARUL despre CUM a MURIT DENISA MANELISTA , dezvaluit de MINODORA. Cititi detalii cutremuratoare.

Inițial, s-a spus că a fost resuscitată de un echipaj de pe ambulanță, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Apoi, au apărut informații că nu s-ar fi întâmplat așa ceva. Însă, până la urmă, adevărul despre moartea Denisei Manelista a ieșit la iveală.

Se pare că Denisa Răducu, cunoscută sub numele de Denisa Manelista, a murit în somn. Familia a stat toată noaptea lângă ea, însă nu a putut să o mai salveze. Regretata artistă şi-a dat duhul în apropierea dimineţii, în jur de ora patru.

Pe timpul nopţii, nu ştiau dacă este în comă sau dacă mai respiră. Când ambulanţa a ajuns la ea, era deja prea târziu. Denisa Răducu murise. Mama ei a înnebunit de durere, la fel şi sora sa.

„Am vorbit cu mama Denisei. Ştia absolut tot, dar a sperat. A murit acasă, s-a culat. Mi-a şi povestit mama ei. Am întrebat-o pe mama ei despre ultimele ei cuvinte. Nu a fost ceva important. A fost – mi-e foame, cuvinte normale. Nu a presimţitc ă se va întâmpla ceva. La capelă mi-a zis altceva mama ei: Te iubesc, ADE, adică sora ei Adelina, Ade.

Vreau să o felicit pe mama Denisei care a ştiut să se comporte. (…) S-a culcat, n-a mai putut să respire şi a intrat în comă. Familia nu a dormit deloc. Nu ştiau ce se întâmplă cu ea. Dacă doarme sau este încomă. Nu au lăsat-o nicio secundă singură. Mama ei a avut senzaţia că nu are aer. A încercat să o ridice şi a ajuns salvarea pe loc. Când au ajuns salvarea jos, ea deja se stinsese. ” a spus Minodora la „Acces Direct”, la Antena 1.

Denisa Răducu a murit duminică, 23 iulie, după ce s-a luptat cu o boală nemiloasă: cancer.

Sursa:stiripesurse.ro

Loading...

Lasă un răspuns