Adevărul despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu. Cum se simte, de fapt, fostul președinte al României

Despre starea de sănătate a fostului președinte al României, Ion Iliescu, s-au făcut numeroase speculații. Acum s-a aflat cum se simte acesta de fapt.

Ion Iliescu n-a mai apărut așa de des în public în ultima perioadă de timp, așa cum o făcea înainte. La parada de 1 decembrie de anul trecut, Ion Iliescu a lipsit pentru prima oară din cauza unor probleme pe care le-a avut la un picior.

Deși s-a spus că acesta ar avea mari probleme de sănătate, se pare că starea acestuia este una cât se poate de bună, potrivit știrilekanald.ro.

De curând, acesta a organizat o petrecere pentru a sărbători cei 65 de ani de mariaj alături de soția sa, Nina Iliescu.

“Ion Iliescu se simte bine, nici gând să nu poată să meargă! Din contră, nu a renunțat la mișcarea să obișnuită și în continuare face sport! O dovadă clară că este sănătos o reprezintă și faptul că, în urmă cu câteva zile, el a sărbătorit cei 65 de ani de căsătorie cu soția Nina! Evenimentul, unul simplu, în familie, a avut o mare încărcătură emoțională, iar fostul șef al statului a fost în mare formă”, au dezvăluit surse din apropierea fostului lider de la Cotroceni pentru sursa mai sus-menționată.

Loading...

Lasă un răspuns