Detalii şocante ies la iveală despre familia femeii care a decis astăzi să îşi pună capăt zilelor alături de cei trei copii ai ei. Un psiholog criminalist a spus ce se petrecea de fapt acasă la ei.

Liviu Chesnoiu, un procuror criminalist care a anchetat mai multe cazuri de sinucidere, dezvăluie că relaţia femeii cu soţul ei era una toxică, însă nimeni nu a ajutat-o să scape.

„De ani de zile această femeie suferea într-o relaţie toxică. A vrut să divorţeze, nu a lăsat-o soţul care era şi foarte gelos. Ea avea trei copii şi era însărcinată. Probabil se gândea că mai apare încă unul care se va chinui şi el. Vă daţi seama ce era în sufleţelul ei? Nimeni nu a ajutat-o, nimeni nu a apărat-o”, a spus el, conform adevarul.ro.

După ce a văzut imaginile cu soţul femeii, psihologul criminalist şi-a dat rapid seama de starea lui, după ce a aflat de gestul necugetat al soţiei.

„Mersul soţului, văzut la televizor, nu este al unui om îndurerat”, spune el.

Femeia şi cei trei copii trăiau o adevărată dramă de foarte mult timp. Din spusele specialistului, cu toţii aveau nevoie de consiliere psihologică şi de îndepartarea de cel care le făcea rău.
„Ea nu a fost dusă de nimeni la un specialist. Vă daţi seama că şi copiii atunci când sar să o apere pe mama mănâncă şi ei bătaie? Aceşti copii au fost traumatizaţi, aceşti copii poate că au fost chinuiţi în atâţia ani de zile, iar în mintea tulbure a mamei, ea consideră că e singura cale să-i scape de acest om. Femeia aceasta a murit cu zile pentru că nimeni nu a ajutat-o să iasă din această relaţie toxică. Trebuia să sune la acel Telverde pentru femei abuzate, să se ducă acolo, să primească sprijin şi să dispară din viaţa acestui om care a împins-o să recurgă la acest gest”, a adăugat Liviu Chesnoiu.

Sursa:spynews.ro

ULTIMA ORA: BATAIE IN DIRECT! VEZI AICI VIDEO DE LA PROTESTUL DIASPOREI DIN PIATA VICTORIEI!

Loading...