ADEVARUL legat de MOARTEA STELEI POPESCU. Iata care sunt CONCLUZIILE MEDICILOR dupa efecturea NECROPSIEI. DETALII CUTREMURATOARE

Ce s-a întâmplat cu marea actriță Stela Popescu înainte să-și găsească sfârșitul? Surse din cadrul IML, acolo unde necropsia a fost finalizată, au declarat pentru Evz că actrița era moartă de 12 ore și nu de șase ore așa cum s-a spus inițial. Aceasta ar fi făcut un anevrism cerebral hemoragic mare și a intrat în comă, după care a decedat. Reamintim că marea actriță, Stela Popescu, a fost găsită moartă ieri în locuința sa. Stela Popescu (n. 21 decembrie 1935, s. Slobozia-Hodorogea, Orhei, Basarabia) a realizat cupluri celebre alături de Ștefan Bănică și Alexandru Arșinel.
UPATE ora 11.45: Necropsia a fost terminata, confirmă surse pentru EVZ. 

 Corpul neînsuflețit al actriţei va fi depus pentru un ultim omagiu vineri, 24 noiembrie în foyerul Sălii SAVOY a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”. Sâmbătă, 25 noiembrie actriţa va fi depusă la Capela Mănăstirii CERNICA, iar duminică, 26 noiembrie la Cimitirul CERNICA va avea loc înmormântarea, alături de soţul său, marele textier Mihai Puiu Maximilian.

Necropsia Stelei Popescu este aproape finalizată, iar detaliile ce ies la iveală până acum sunt cu adevărat șocante. Se pare că actrița era moartă de 12 ore. Aceasta s-a stins din viață din cauza unui anevrism cerebral, pe care l-ar fi avut de câteva zile, iar în momentul în care s-a spart, aceasta a intrat în comă.

Potrivit unor informații medicale, statisticile spun că 20% dintre pacienții care suferă o ruptură anevrismală decedează înainte să ajungă la spital, iar 20-40% mor în ciuda celui mai bun tratament posibil, incluzând tratamentul chirurgical și de reanimare. Numai 40-50% vor supraviețui unei astfel de rupturi.

Așa se explică discursul halucintat pe care Stela Popescu l-a susținut la ultimul eveniment la care a participat, în urmă cu două zile. Mai mult, fostul soț al acesteia a declarat în cadrul unei emisiuni de la Kanal D, că actrița avea sânge uscat la nas.

Lasă un răspuns