Afla cine sunt PENALII din POLITICA care au participat la manifestatiile unioniste

La manifestatiile din weekend au participat si lideri politici, numai ca se lasa sa se vada doar ce altii doresc. Mai multi lideri PSD au participat la actiunea de sambata si mai apoi, au aparut in emisiuni televizate pentru a vorbi despre greselile tehnocratilor.

lideri-psd

Printre manifestanti s-au aflat si lideri ai PSD, precum secretarul general adjunct Codrin Stefanescu si fostul baron PSD de Prahova, Mircea Cosma, trimis in judecata de DNA pentru luare de mita. PSD-istii au acuzat Guvernul ca ar fi comandat violentele din Bucuresti asupra moldovenilor. Jandarmii ar fi fost pusi sa ii bata pe manifestantii, fara motiv, dupa cum sustin „marii politicieni”.

Totusi, exista filmari care arata clar ca au existat instigatori la nivel inalt. Mai exact, George Simion, liderul marsului, la un moment dat, a indemnat oamenii sa mearga pe un alt traseu, desi stia ca jandarmii nu vor accepta. De ce sa te abati de la traseul principal daca stii care sunt regulile? Unii zic „Ce ma? Au ajuns jandarmii sa ne conduca?”. Da, atunci cand unii se supun regulilor la alte proteste, de ce nu s-ar supune si ei in frunte cu Simion regulilor? 

Dar nu, nu a fost o simpla schimbare de traseu. A fost premeditare pentru ca se stia ca jandarmii vor actiona in forta. In filmarea din articolul de mai jos, veti observa cum cateva persoane mai cu capul pe umeri, incearca sa sublinieze faptul ca nu este bine sa se schimbe traseul fara un acord. Iata ca fix George Simion, pe care multi il slavesc, deturneaza marsul unirii.

2016-10-22-basarabia-8

Iata filmare in care se observa cum Simion ii indeamna pe oameni sa incalce regulile: DOVADA

De data asta, stiau jandarmii de ce-l pun pe Simion la pamant si-l baga in duba. Daca suntem drepti sa fim pana la capat, si egali, sa nu uitam. Pentru ca daca va amintiti, la marsul COLECTIV, nimeni nu a fost omorat in bataie atunci cand si-a vazut de telul lui, si acela de a atrage decent atentia asupra unor probleme.

Dar, inca o data se vede cum totul este premeditat si bine manipulat de cei de sus ( nu vorbim de romani) prin intermediul banului si ai unora ca Simion…de exemplu.

 

Loading...

Lasă un răspuns