Al Treilea Război Mondial POATE ÎNCEPE ORICÂND. Chestiune de zile până la colosalul conflict militar? SUA şi Rusia, în prim-plan

Un fost apropiat al fostului președinte rus, Boris Yelțin, a făcut declarații despre situația trupelor în Orientul Mijlociu și despre rolul pe care îl joacă SUA și Rusia.

Conform lui Alexandrer Nekrassov, apropiat al fostului președinte Boris Yelțin, trupele aflate în Orientul Mijlociu sunt pregătite în eventualitatea unei confruntări, în situația în care mai multe puteri își îmbunătățesc tehnicile militare.

Nekrassov a avertizat că o eventuală identificare greșită ar putea arunca omenirea într-un război major, conform Daily Star.

Așa cum Primul Război Mondial a început cu un eveniment minor – asasinarea Arhiducelui austriac Franz Ferdinand la Sarajevo – la fel s-ar putea întâmpla în prezent.
Acesta a identificat conflictul din Siria ca fiind un eventual catalizator al unui conflict major, din cauza trupelor ruse staționate acolo.

„Trupere rusești sunt deja staționate în Siria”. „Sunt trei sau patru mii de persoane acolo. Mai sunt trupe ale Statelor Unite, Franței și Marii Britanii”, a declarat acesta.
„Există un potențial periculos acolo pentru că există riscul unei identificări eronate”, a mai declarat el.

Loading...