Un autobuz cu muncitori răsturnat în această dimineaţă la Sibiu, ieşirea spre aeroport. 32 de oameni au fost răniţi în accident, iar unul dintre ei este în stare foarte gravă. Vedeţi mai jos imagini chiar de la locul accidentului.

În urma accidentului, 26 de răniţi au fost transportaţi la spitalul judeţean, iar 6 la spitalul militar.
Filmul accidentului de autobuz din Sibiu

Conform Poliţiei Judeţene Sibiu, şoferul unui autobuz care făcea o cursă pentru o societate şi în care se aflau 33 de pasageri a pierdut controlul direcţiei, iar autovehiculul a intrat în glisiera de pe partea stângă a drumului şi s-a răsturnat în afara şoselei.
La faţa locului s-au deplasat cinci ambulanţe SMURD şi trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean, precum şi o autospecială de descarcerare.
Mai multe persoane au primit îngrijiri la faţa locului.

Reprezentanţii ISU au anunţat că, în total, 32 de oameni au fost duşi la spital. Astfel, 26 de persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean din Sibiu, iar celelalte şase la Spitalul Militar.

Ei au precizat că una dintre victime are un traumatism toracic, iar ceilalţi 31 de oameni preluaţi de ambulanţe au traumatisme minore.

La rândul său, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat că, din primele informaţii, o singură persoană este în stare gravă, fiind transportată la spital, restul fiind în afara oricărui pericol.

Nu rata promotiile! VEZI ULTIMELE OFERTE DE LA eMAG! Click aici!

Loading...