ALERTA. A fost prins CRIMINALUL ESTEREI,fetiţa de cinci ani din Baia Mare!


Autorul oribilei crime din Baia Mare ar fi un adolescent de etnie romă în jurul vârstei de 16 ani, potrivit observator.tv. Suspectul s-ar afla la poliţie în aceste momente, fiind audiat de anchetatori.

Presa locală scrie că vinovatul este un băiat de doar 16 ani cu iniţialele M.C., din Baia Mare. Băiatul de etnie romă ar fi recunoscut că el este cel care a violat-o şi apoi a ucis-o cu sălbăticie pe micuţa Estera. El ar fi săvârşit fapta după ce s-ar fi drogat.

Conform primelor informaţii, tânărul locuieşte în cartierul Cuprom, în zona combinatului dezafectat, unde a fost găsit cadravul fetiţei de cinci ani. Până la această oră, procurorii nu au confirmat, dar nici nu au infirmat informaţia, potrivit sursei citate.

Fetiță de numai 5 ani a dispărut din fața blocului luni seară şi, ulterior, ea a fost găsită violată, mutilată și ucisă în apropierea casei unde locuia.

Dan Antonescu, renumit criminolog, a vorbit de la început despre presupusul criminal susţinând faptul că acesta ar fi minor: „Putem lua în calcul persoane de vârste mici. De la 8-9 ani. Este incredibil de la ce vârste au început să comită aceste fapte. Sunt şi copii care comit atrocităţi. E voba despre lipsă de educaţie, de supraveghere, teribilism.”a afirmat criminologul.

Loading...