ALERTA. ANUNȚUL ce SPERIE SUA. Va fi încă un RĂZBOI pe VIAȚĂ și pe MOARTE

Preşedintele american Donald Trump a făcut anunțul care sperie pe cel puțin jumătate dintre alegătorii americani: va candida pentru un nou mandat.

Trump a afirmat că intenţionează să candideze din nou în 2020, întrucât toată lumea vrea să o facă şi că nu există candidaţi democraţi care să îl poată învinge, a relatat publicaţia Mail on Sunday, preluată duminică de Reuters, citată de Agerpres. Întrebat de jurnalistul britanic Piers Morgan, într-un interviu acordat vineri, dacă va candida în 2020, Trump a fost citat de Mail on Sunday spunând: „Ei bine, cu siguranţă intenţionez să fac asta. Se pare că toată lumea vrea să o fac”. Președintele SUA a mai spus că nu vede niciun democrat care să îl poată învinge. „Nu văd pe nimeni. Îi ştiu pe toţi şi nu văd pe nimeni”, a declarat liderul de la Casa Albă.

Reamintim că Donald Trump a câștigat alegerile din Statele Unite de acum doi ani după ce a învins-o pe candidata democrată Hillary Clinton, considerată favorită. Mandatul său a fost intens contestat de democrați, dar și de unii republicani.

Loading...