Personalul de securitate de pe aeroportul El Prat din Barcelona a anunțat declanșarea unei greve parțiale care a inceput pe 6 august 2017 și va continua pe o perioadă nedeterminată, informează o alertă de călătorie emisă de Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Potrivit sursei citate, cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească la Barcelona pe calea aerului sunt informați că greva va dura până la realizarea unui acord privind încetarea acestui conflict de muncă, existent de mai mult timp.

Grevele parțiale sunt prevăzute pentru zilele de luni, vineri și duminică, în intervalele orare: 5,30 — 6,30, 10,30 — 11,30, 16,30 — 17,30 și 18,30 — 19,30.

Cetățenii români care vor călători spre și dinspre Barcelona sunt sfătuiți să ajungă în timp util la aeroport, întrucât există riscul pierderii zborului programat, din cauza timpilor mari de așteptare și a cozilor la ghișeele de check-in, precizează MAE.

Instituția recomandă utilizarea sistemului de check-in online, prezentarea la ghișeu cu cel puțin trei ore înainte de decolare și folosirea tuturor căilor de acces spre porțile de îmbarcare.

Sursa:observator.tv

ULTIMA ORA: BATAIE IN DIRECT! VEZI AICI VIDEO DE LA PROTESTUL DIASPOREI DIN PIATA VICTORIEI!

Loading...