ALERTA. Decizie BOMBĂ în Coaliția pentru familie după ESECUL referendumului


Coaliția pentru familie anunță luni că a fost dizolvat Comitetul de inițiativă cetățenească pentru revizuirea Constituției, iar conducerea își exprimă recunoștința pentru cei care au votat la referendum, potrivit Mediafax.

„Începând cu data de astăzi, Comitetul de inițiativă cetățenească pentru revizuirea art. 48(1) din Constituției României este dizolvat, prin efectul legii. Mulțumim tuturor susținătorilor demersului inițiat de comitetul nostru, mulțumim tuturor cetățenilor români care au votat la referendum. Ne exprimăm și pe această cale adânca noastră recunoștință pentru jertfa tuturor celor care au sprijinit și afirmat voința a milioane de români. Dumnezeu să ocrotească România!”, se arată pe pagina de Facebook a Coaliției pentru Familie.

Demersul acestei organizații a stat la baza referendumului din acest weekend, care nu a reușit să strângă numărul necesar de voturi pentru a fi validat.

Reprezentanții Coaliției pentru Familie au dat vina, pentru eșecul de la referendum, pe Guvern pentru că a dat dovadă de „incapacitate” în a informa românii cu privire la legea ce urma a fi modificată sau cu privire la întrebarea de pe buletinele de vot.

Loading...