ALERTA. Dragnea taie și spânzură! Cate CAPETE vor pica luni!

Dragnea taie și spânzură și se pare că nimic nu rămâne neplătit. ​Comitetul Executiv Național al PSD se va reuni luni, la Parlament, pentru a discuta remanierea guvernamentală.”La şedinţa de luni a Comitetului Executiv Naţional vom discuta şi despre remaniere, vom tranşa probabil şi chestiuni interne, câte ne-au mai rămas”, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu.

„Aşteptările mele de la această şedinţă sunt foarte mari, şi anume că după acest CEx lucrurile vor intra în normalitate şi firesc în interiorul PSD. Ca să intre în normalitate şi firesc este obligatoriu să discutăm şi să tranşăm veşnicul scandal în care ne implică dna Gabriela Firea şi declaraţiile care afectează întregul partid”, a explicat Ștefănescu.”Și eu şi mai mai mulţi colegi vom solicita o discuţie tranşantă pe acest subiect şi vom cere şi lămuriri de la dna primar general legate de ultimele poziţii ale dânsei în spaţiul public, despre tot felul de scrisori deschise şi de atacuri la adresa preşedintelui partidului şi a partidului în ansamblu”, a indicat social-democratul.

Pe lângă Gabriela Firea, vizaţi ar fi şi Paul Stănescu. Acesta a declarat, după excludere lui Țuţuianu şi a lui Neacşu, că este „cea mai mare greşeală pe care a făcut-o PSD”.

Pe listă ar mai fi şi Tudorel Toader. Mai multe voci din PSD s-ar fi declarat nemulţumite de acesta.

Loading...