ALERTA.Este TRĂDAREA ABSOLUTĂ! S-a aflat ACUM. Liderii PSD și-au ales deja NOUL ȘEF! Detalii EXPLOZIVE despre DEBARCAREA lui DRAGNEA

Noi detalii ies la suprafață în legătură cu scrisoarea semnată de mai mulți lideri ai PSD și care are menirea de a-I retrage sprijinul politic lui Liviu Dragnea.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, se confruntă cu cel mai greu moment din momentul în care a preluat puterea în cadrul partidului social-democrat. Conform informațiilor publicate de prezentatoarea TV Denise Rifai, unul dintre cei care și-au pus semnătura pe scrisoare este Marian Neacșu, cel care este și favorit să preia șefia, cel puțin interimară, a PSD.

„Am promis ca azi revin cu noutati ! Bomba Bombelor!!!! Al doilea pe lista celor care au semnat este chiar…. Marian Neacsu!!!! – cel care ar avea si sustinerea sa prea sefia interimara a PSD. Acum daca si Neacsu plus fostii sustinatori de baza ai lui Dragnea de la Buzatu, la Badalau, si mai ales Stanescu au decis sa semneze, e clar ca puterea presedintelui PSD, Liviu Dragnea scartaie dramatic; ( pana acum CEI care au semnat aceasta scrisoare pentru retragerea sprijinului politic al sefului PSD sunt: DUMITRU BUZATU, ROBERT NEGOITA, RODICA NASSAR, IOAN MOCIOALCA, ION ROTARU, PAUL STĂNESCU, ADRIAN ȚUȚUIANU, NICULAIE BĂDĂLĂU, MARCEL CIOLACU si GABRIELA FIREA ); !!!!! Si mai sunt cateva nume grele de presedinti de organizatii judetene, parlamentari, secretari de stat (unii care i au si recunoscut lui Dragnea la intalnirea de joi ca si-au pus semnatura pe aceasta lista!!! )

Ce trebuie noi sa intelegem este ca aceste semnaturi reprezinta de fapt cele mai puternice organizatii PSD din tara, cu presedinti de CJ-uri, primari si majoritati in Consilii; In Transilvania de exemplu, conteaza de fapt doar Radu Moldovan de la Bistrita, care este si presedinte de Consiliu Judetean si care s a pozat ieri cu ceilalti in fotografia de grup, dar care nu a declarat inca nimic; si ar mai fi Tiberiu Marc de la Salaj, tot presedinte de CJ, care nu e activ politic, dar care se afla sub influenta lui Ioan Rus de la Cluj.

Restul, adica Cei care ii mai tin inca partea lui Dragnea sunt oameni fara CJ-uri, nu sunt primari importanti si nici nu detin majoritati, deci sunt destul de neglijabili in jocul politic din PSD; La capitolul Noutati: MAINE este programata o intalnire de taina a semnatarilor, carora li se vor alatura si altii, care au fost plecati in weekend; Sigur, presedintele PSD este la curent cu toate aceste informatii. Putem sa ne intrebam Oare cate echipaje de monitorizare va mobliza Dragnea pt ei???? O lucra maine din plin DGPI??? Maine continuam lista. Cu alte nume GREELE. Dintre care si Alti primari cu greutate. #dragneaSEclatina”, a fost mesajul postat de Denise Rifai.

 

Loading...