ALERTA. EVADAT PERICULOS,in LIBERTATE. Condamnat in FRANTA pentru TALHARIE urmata de MOARTEA VICTIMEI

De mai bine de 24 de ore un deţinut periculos este în libertate şi sperie un judeţ întreg. E condamnat la 10 ani de închisoare în Franţa după ce a ucis un om pentru 10 euro. 

Individul fusese prins, dar a evadat aseară din arestul poliţiei Cluj, împreună cu alţi trei complici acuzaţi de tâlhărie. După ore de căutări, poliţiştii au reuşit să prindă trei dintre fugari dar nu dau de urma lui Cristian Bartuş, care a mai evadat până acum de două ori din arest.

Cei patru deţinuţi au fugit aseară, la ora 18, din arestul poliţiei Cluj. Erau nesupravegheaţi pe culoarul de plimbare aflat la demisolul clădirii. Au scos grilajul de la geamuri şi au plecat nestingheriţi prin curtea interioară a Poliţiei. Culmea, în aceeaşi clădire este şi sediul local al Serviciului Român de Informaţii.

Alexandru Cristian Bartuş are 32 de ani şi un cazier internaţional. În 2004, împreună cu fratele lui şi încă un complice, a intrat în casa unui francez de 84 de ani. L-au rănit mortal şi i-au furat portofelul în care omul avea 10 euro.

Justiţia franceză l-a condamnat pe Cristian Bartuş la 10 ani de închisoare pentru tâlhărie şi lovituri cauzatoare de moarte. Bartuş a reuşit să scape din arestul francezilor. A fost prins trei ani mai târziu în România după ce a furat o cameră video, şi a fost extrădat. A evadat din nou din Franţa în 2013. Iar săptămâna trecută a fost arestat la Cluj. De aseară e din nou liber.

Când a fugit din arestul de la Cluj, Alexandru Cristian Bartuş era îmbrăcat cu o haină verde, purta pantaloni sport de culoare gri şi pantofi sport alb cu negru.

Deţinutul evadat este extrem de agresiv. Cine îl vede trebuie să anunţe la 112 fără să încerce să-l reţină.

Sursa:observator.tv

Loading...

Lasă un răspuns