ALERTA. EXTREMA DREAPTĂ se PREGĂTEȘTE pentru RĂZBOIUL cu ISLAMIȘTII!


Pe 19 iunie 2017, puțin după miezul nopții, o dubă lovește în plin mulțimea la Londra, în Finsbury Park. Nu trecuseră decât două săptămâni de la atentatul de pe podul Londrei, în care 11 oameni fuseseră omorîți în același fel, și mulți au crezut că e un alt atac islamist. Nu era vorba de asta, ci de o răzbunare, la fel de dementă.

Un bărbat din Cardiff, Darren Osborne pe numele său, intrase cu mașina direct în credincioșii musulmani care ieșeau de la rugăciunea de noapte. Locul părea ales cu grijă, era chiar moscheea din care faimosul cleric egiptean Abu Hamza al-Masri chema la jihad, afirmând că „Alah îi iubește pe cei care îi ucid pe necredincioși”.

Dar Abu Hamza al-Masri, cel care transformase moscheea într-un centru al terorismului mondial, era de mult în închisoare. Cei 8 oameni răniți (unul dintre ei avea să moară din cauza rănilor înainte de a fi transportat la spital) erau la fel de nevinovați ca și cei pe care Osborne încerca să-i răzbune.

Ironia sorții, teroristul englez e salvat de mulțimea furioasă de un cleric musulman, care se asigură că va ajunge viu în mâinile polițiștilor. Procesul care avea să-i aducă lui Osborne închisoarea pe viață avea să scoată la iveală lucruri incredibile. Osborne nu făcea parte din nicio grupare extremistă.

Tată a patru copii, cu probleme psihice și dependent de băutură, bărbatul a fost extrem de afectat de atentatele de la Westminster, Manchester și Londra. Începuse să urmărească atent declarațiile amenințătoare ale lui Tommy Robinson: „Europa intră într-o nouă eră, în care toată lumea se va uni contra islamizării țărilor noastre”.

De altfel, în timp ce era arestat, le declară polițiștilor că el a făcut bucățica lui din această luptă. Dincolo de actul criminal al unui individ cu vădite probleme psihice, așa cum este Darren Osborne, cuvintele lui Tommy Robinson au găsit ecou pe întregul continent. Naționaliștii radicali din Europa par să fi uitat de vechile rivalități.

Robinson însuși a încercat să implanteze în Marea Britanie o organizație născută în Germania – Patriotische Europäer gegen die Islamisierung des Abendlandes.(PEGIDA). Mai mult, inițiativa lui Tommy Robinson de a crea miliții cetățenești pentru a rezolva problema islamismului a primit un răspuns entuziast de la un imigrant polonez.
Nazist declarat, Marek Zakrocki a intrat cu mașina într-un restaurant oriental și le-a declarat liniștit polițiștilor „O să omor un musulman.

O fac pentru Marea Britanie, ca să ajut țara. Voi nu sunteți în stare de nimic.” La percheziție, oamenii legii au găsit asupra lui Zakrocki o monedă nazistă, dar și fluturași ai grupului radical Britain First, dovadă că imigrantul polonez fusese adoptat de naționaliștii englezi.

Sunt doar câteva exemple că naționaliștii radicali din întreaga lume încearcă să se regrupeze sub steagul luptei împotriva islamului radical. Fașciștii mileniului trei, cum se auto-intitulează membrii mișcării italiene CasaPound. sunt camarazi cu neonaziștii greci din Hrisi Avgi (Zorii Aurii).

O altă formațiune italiană Forza Nuova îl comemorează pe Căpitanul legionarilor români. Cântece despre Corneliu Zelea Codreanu se scriu însă nu numai în Italia, ci și în Suedia sau Franța. Ce să ne mai mirăm că Madonna extremei drepte, cântăreața suedeză Saga, își cântă disperarea că Hitler a pierdut războiul pe versurile muzicianului englez Ian Stuart Donaldson.

O idee îi unește pe toți. Dacă imigrația non-europenilor spre Occident nu va ținută sub control, într-o bună zi noii veniți vor fi majoritari și atunci un război împotriva islamismuluii este inevitabil. Iar extrema dreaptă din Europa și America încearcă să făurească o nouă națiune, capabilă să-l câștige.

Sursa:evz.ro

Loading...