Incidente grave au avut loc, miercuri seară, la Palatul Parlamentului, după ce mai mulți protestatori au susținut că ar fi fost loviți de un deputat cu mașina.

Deputatul PSD Ioan Terea a ajuns la poliție în această seară, după ce mai mulți protestatari au susținut că ar fi fost loviți de acesta cu mașina, în momentul în care părăsea curtea Palatului Parlamentului.

Într-o intervenție telefonică la Sinteza Zilei, Ioan Terea a declarat: „După ce mi s-a spus să ies pe poarta din stânga a Palatului Parlamentului, pentru că cea din dreapta era blocată, am făcut tot stânga și în momentul în care protestatarii care erau pe trotuar mi-au văzut mașina au început să dea cu pumnii și picioarele. Unul dintre ei s-a agățat de oglinda mașinii, au dat cu pumnii și picioarele în ușa din spate lateral dreapta și oglinda din dreapta a autovehiculului. Eu acum sunt la poliție, dau declarații. Am fost supus alcooltestului, dar pentru siguranța mea am cerut să mi se ia și probe biologice. Nu am coborât din mașină, pentru că mă provocau și ar fi ieșit alte incidente.

Deputatul PSD a menționat că la poliție au mai fost adus 3-4 protestatari.

Pe Facebook au apărut câteva imagini din momentul incidentului.

Sursa:observator.tv

ULTIMA ORA: BATAIE IN DIRECT! VEZI AICI VIDEO DE LA PROTESTUL DIASPOREI DIN PIATA VICTORIEI!

Loading...