ALERTA la Campionatul Mondial! O MAȘINĂ a intrat în MULȚIME! Sunt patru VICTIME – FOTO

Momente de panică la Soci, orașul din Rusia situat pe litoralul Mării Negre în care se desfășoară partide de la Campionatul Mondial de Fotbal. Un automobil a intrat într-un grup de pietoni, omorând o persoană și rănind alte trei.

Se pare că mașina a intrat pe trotuar și a lovit grupul de oameni. Polițiștii din Rusia sunt de părere, deocamdată, că șoferul ar fi adormit la volan, conform MEDIAFAX.

Victima care nu a putut fi salvată este un bărbat în vârstă de 63 de ani din oraș. Nu sunt cunoscute detalii actualizate despre starea celorlalți trei răniți.

Evenimentele înfricoșătoare se țin lanț în Rusia. O alertă cu bombă a provocat, la sfârșitul lunii trecute, evacuarea a trei centre comerciale din orașul rus Samara, acolo unde se desfășoară meciuri în cadrul Campionatului Mondial de Fotbal.

În orașul rus Samara s-au disputat mai multe meciuri ale Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia. Cu doar o zi înainte, au fost înregistrate alerte cu bombă în orașul rus Rostov-pe-Don, unde au fost evacuate mai multe baruri și restaurante.

Loading...