ALERTA la PENTAGON! PERICOL URIAS! SATELITII SUA au depistat la timp PLANUL Coreei de Nord


Racheta nord-coreeană este GATA! O demonstrează imaginile-șoc care îl prezintă pe Kim Jong Un pregătind LANSAREA! Mai exact, potrivit unei anchete jurnalistice, au fost surprinse concret imaginile la una dintre principalele sale instalații de lansare, lucru ce demonstrează un singur fapt: Coreea de Nord pregăteste următoarea lansare a unei rachete nucleare.

La începutul acestei săptămâni, liderul Kim Jong-un a declanșat, din nou, furia SUA. Motivul?- Mai exact, Kim Jong-Un s-a lăudat că are pe birou un „buton nuclear”, avertizând că „întregul teritoriu al SUA este în raza de acţiune a rachetelor atomice nord-coreene”, potrivit dailystar.co.uk.

În replică, în stilul său caracteristic, președintele Donald Trump a transmis prin Twitter: „Să îl informeze cineva din cadrul regimului său sărac şi înfometat pe liderul nord-coreean că am şi eu buton nuclear, care este mult mai mare şi mai puternic decât al lui şi că butonul meu chiar funcţionează!”

În luna noiembrie, Coreea de Nord a lansat o nouă rachetă balistică intercontinentală care s-a prăbuşit în Marea Japoniei după un zbor de aproape 1.000 de kilometri.

După ce a asistat la lansarea rachetei Hwasong-15, liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, a declarat „cu mândrie că, în cele din urmă, am ajuns să ne îndeplinim marea noastră misiune istorică, realizarea unei forțe nucleare de stat”, potrivit agenției oficiale KCNA, citată de agerpres.ro.
Casa Albă, reacții la declarațiile lui Trump!

Casa Albă a reacționat și a apărat declarațiile președintelui Donald Trump pe Twitter despre liderul nord-coreean Kim Jong-un și a declarat că americanii ar trebui să fie preocupați de starea de spirit mentală a lui Kim. „El a făcut amenințări repetate, a testat rachete din când în când, iar acesta este un președinte care nu va ceda și care nu va fi slab și se va asigura că face ceea ce a promis să facă și că se ridică și protejează poporul american „, a spus Sanders.

”Cred că preşedintele şi cetăţenii acestei ţări ar trebui să fie preocupaţi de starea mentală a liderului Coreei de Nord. În ultimii ani, el a făcut ameninţări repetate, a testat rachete balistice, iar preşedintele (n,r.-Trump) nu se va răzbuna şi se va asigura că va face ceea ce a promis. Va proteja poporul american”, a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe.

Sursa:evz.ro

Loading...

Lasă un răspuns