Alertă pentru Klaus Iohannis! Ce se va întâmpla cu Carmen Iohannis

Se schimbă situația în ceea ce o privește pe Carmen Iohannis. Prima Doamnă ar fi trebuit să fie audiată în luna ianuarie de procurori.

Carmen Iohannis va fi audiată în legătură cu banii pe care i-a obţinut în urma închirierii unui imobil din Sibiu.

Acum, potrivit Naţional, situaţia s-ar schimba. Aceasta ar urma să fie citată în luna mai a acestui an.

„Iată că lui Klaus Iohannis i-a priit din plin relaxarea de pe pârtia din Păltiniş nu doar pentru că excesul de zel al SPP-ului lui Pahontu a făcut ”partie” în jurul lui de n-au mai putut ieşi ceilalţi turişti din parcări cu orele, dar mai ales pentru vestea cea bună primită din partea procurorului general Augustin Lazăr. Cel care, după cum susţin sursele noastre i-ar fi readus ”rictusul” pe faţă şefului statului prin asigurarea fermă că, până în luna mai, Carmen Iohannis nu va fi sub nicio formă audiata la Parchetul General! Mai mult chiar, se pare că dincolo de inconştientă profesională lui ”nea Gusti”, cel care chiar a ajuns să se închipuie procuror general ”pe persoană fizica”, profitând din plin de satisfacerea ”hachitelor” de profesor râzgâiat ale ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, alţi procurori ar fi decis la rândul lor să tragă şi ei de timp cât pot.

Sau cel puţin până se vor lămuri dacă Adina Florea va fi impusă sau nu în cele din urmă pe scaunul Laurei Codruţa Kovesi sau dacă Oana Schmidt Haineala va fi cea care îl va înlocui pe Augustin Lazăr. Drept urmare, ”fratiile” transpartinice din cadrul Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului General se vor da peste cap că să nu rişte vreun pas greşit, cel puţin până în luna mai, când este de aşteptat că apele să se mai limpezească şi în Justiţie. Drept urmare, în aceste zile se caută soluţii disperate pentru că procurorul ”de casa” Ion Sandru cel adus de ”Taica Lazar” de la Albă Iulia să paseze în vreun fel dosarul preluat la rândul sau de la ”avansatul” Cristian Lazăr la un alt coleg de la Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică. Mişcare destul de riscantă, mai ales că ea trebuie făcută şi cu o oarecare acoperire procedurală, pentru că Adina Florea să nu-i citeze de urgenţă la ”noua DNA” de la Secţia pentru investigarea infracţiunilor săvârşite de magistraţi. Și după cum reiese din informaţiile noastre, în cazul în care se inflamează iarăşi spiritele în opinia publică este deja prevăzut şi un ”Plan B”, prin audierea ”cu celeritate” a notarului Radu Gabriel Bucşă. Cel care este acuzat, alături de Carmen Iohannis pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, fals intelectual, spălare de bani şi constituirea unui grup infracţional organizat printr-un denunţ care a fost depus încă din luna mai a anului trecut! Fără însă că de atunci la dosar să se întreprindă vreun alt act procedural în afară de depunerea ”scutirilor” lui Carmen Iohannis, fie ele pe motive medicale sau pentru ”paranghelia” privată a prinţului Charles…”, scrie sursa citată.

Loading...