ALERTA. PSD Dâmbovița, MUTARE- BOMBĂ în scandalul excluderii lui Țuțuianu din PSD

PSD Dâmboviţa anunţă, vineri, printr-o scrisoare deschisă, că îl susţine pe preşedintele organizaţiei, senatorul Adrian Ţuţuianu, şi că se delimitează de cei care au înregistrat discuţii din interiorul şedinţelor de partid, scrie Agerpres.

”Toate discuţiile care fac obiectul înregistrărilor au avut loc în interiorul partidului, în cadrul întâlnirilor conducerii organizaţiei judeţene cu primarii, viceprimarii, consilierii judeţeni şi consilierii locali, la solicitarea acestora, cu privire la dezbaterile din cadrul CEX naţional. Ne delimităm de atitudinea colegilor noştri, care şi-au permis să înregistreze discuţii din interiorul partidului şi apoi să trimită aceste înregistrări unor televiziuni naţionale, cu scopul vădit de a discredita atât liderul organizaţiei cât şi organizaţia PSD Dâmboviţa”, se precizează în scrisoarea deschisă a PSD Dâmboviţa.

Social-democraţii dâmboviţeni spun că încearcă să îi identifice pe cei care au făcut înregistrările.

”Vom apela la toate mijloacele legale pentru a identifica acele persoane care au realizat sau care au dispus să se facă aceste înregistrări şi vom proceda la sancţionarea lor conform Statutului PSD. Aceste practici sunt de condamnat şi au fost condamnate inclusiv de liderul partidului, domnul Liviu Dragnea”, se precizează în scrisoarea deschisă.

Totodată, se arată că scrisoarea semnată de Adrian Ţuţuianu, ca şi punctele de vedere exprimate în cadrul CEX Naţional al PSD şi în cadrul şedinţelor PSD Dâmboviţa au ”deplina” susţinere a primarilor PSD din judeţ.

”Îngrijorările sale cu privire la situaţia partidului şi direcţia în care acesta se îndreaptă sunt şi îngrijorările membrilor şi simpatizanţilor PSD. Nemulţumirile exprimate de preşedintele Adrian Ţuţuianu cu privire la activitatea unor miniştri sunt semnalate inclusiv de membri PSD Dâmboviţa, în numeroase rânduri şi se bazează, în special, pe faptul că în campaniile electorale au fost asumate o serie de promisiuni pentru îndeplinirea cărora depindem de sprijinul Guvernului, şi care, nici până azi nu şi-au găsit rezolvare (situaţia industriei de apărare din judeţ, situaţia drumurilor naţionale, situaţia stadionului din municipiul Târgovişte etc)”, se mai spune în scrisoarea deschisă.

De asemenea, semnatarii acesteia spun că nu este nevoie de niciun sondaj de opinie pentru a observa că PSD se află într-o situaţie dificilă şi că suportul popular a fost considerabil diminuat ”din cauza modului discreţionar în care este condus partidul şi din cauza slabei performanţe a unor membri ai Guvernului”.

Social-democraţii din Dâmboviţa mai cer liderilor partidului să înceteze atacurile la adresa lui Ţuţuianu şi spun că orice tentativă de înlocuire a acestuia de la conducerea organizaţiei judeţene de partid este destinată eşecului.

 

Loading...