ALERTA. Rareş Bogdan anunță SCENARIUL NEGRU care urmează în următoarele 10 zile

Aproximativ 10.000 de oameni s-au adunat, duminică seară, în Piaţa Victoriei în cea de-a șasea zi consecutivă de proteste antiguvernamentale.

Proteste similare, cu mii de oameni, au avut loc și în alte orașe importante din ţară, cum ar fi Cluj-Napoca, Iaşi, Galaţi, Sibiu, Timişoara sau Braşov.
Rareş Bogdan le cere românilor o mobilizare amplă în următoarele zile, pentru că Guvernul pregătește modificarea Codurilor Penale prin OUG.

„Dacă românii nu conştientizează ce se va întâmpla în următoarele 10 zile, riscă să se trezească într-o altă ţară. Să rămână fără Internet, fără ziare. O ţară în care sfertodocţi, oamenii lipsiţi de cultură să conducă ţara, atunci să rămână în casă, la terase, să privească meciurile de fotbal. Se doreşte o nouă ordonanţă de amnistie şi graţiere care să scoată din puşcării mii de oameni nevinovaţi, cum spune Dragnea: adică violatori, traficanţi de droguri. Dacă ne dorim să ne conducă doamna Dăncilă, care sărmana n-are pregătirea să-şi conducă nici propria gospodărie, darămite ţara… Eu îi felicit pe clujeni, pe sibieni, pe ieşeni, pe cei din Galaţi care au ieşit din ţară. Vreau să cred că în al 12-lea ceas vor înţelege pericolul şi vor reacţiona. Dacă stau în casă, poate că vor să fie conduşi de un penal…”, a spus Rareş Bogdan din mijlocul protestatarilor.

Loading...