An undated supplied photo released Jan. 28, 2009 of the mosquito Aedes aegypti which is behind the latest outbreak of dengue fever in north Queensland. The number of dengue fever cases in north Queensland has exceeded 200, and authorities say the public's response will determine how much further it goes. (AAP Image/Queensland Health) NO ARCHIVING, EDITORIAL USE ONLY

ALERTA – TANTARUL TIGRU in Bucuresti. Nimeni nu ia atitudine. Primaria Bucuresti, Ministrul Sanatatii, de ce tineti secret? SHARE sa afle toata lumea!

1122

Un cetatean din capitala, a postat pe Facebook un set de imagini cu tantarul tigru. Desi nimeni nu stie despre existenta acestuia in capitala, mai bine zis nimeni nu vorbeste despre asta, barbatul a reusit sa il prinda in timp ce se afla intr-un parc. Fiul barbatului a fost intepat de un astfel de tantar, pozele cu intepatura fiind si ele prezente in postare. Mii de oameni au vazut postarea si au dat share dar presa abia acum a aflat.

Tatal baiatului intepat nu accepta faptul ca autoritatile nu isi fac treaba, ministrul sanatatii, Directia de Sanatate, nimeni nu se implica pentru a ne proteja. Iata ce sustine barbatul in postarea sa:

„Pozele de mai jos sunt pozele unui tantar tigru prins de mine in Bucuresti, zona Tineretului si apoi imagini cu piciorul fiului meu la o zi dupa ce a fost intepat de acest tantar. Am mai prins cativa insa nu am la ce sa mai fac poze. Ii puteti deosebi prin coloratura alternativa alb-gri foarte ciudata pentru un tantar „autohton”.
Directia de sanatate Publica a Municipiului Bucuresti ce face? Ministerul Sanatatii ce face? Primaria Municipiului Bucuresti ce face? Dormiti dragi functionari?”

tantar

VEZI SI: PASTILA des folosita de romani AFECTEAZA GRAV sanatatea. Cum distruge inima aceasta pastila

In plus, tantarul este purtatorul mai multor boli, faptul ca fiul sau a fost intepat de un astfel de tantar periculos, il inspaimanta! Este de necrezut cum nicio televiziune nu a expus acest caz, cum nimanui nu ii pasa de pericolul la care este expus baiatul intepat, dar in acelasi timp, cetatenii Bucurestiului.

 

Loading...

Lasă un răspuns