1122

Un cetatean din capitala, a postat pe Facebook un set de imagini cu tantarul tigru. Desi nimeni nu stie despre existenta acestuia in capitala, mai bine zis nimeni nu vorbeste despre asta, barbatul a reusit sa il prinda in timp ce se afla intr-un parc. Fiul barbatului a fost intepat de un astfel de tantar, pozele cu intepatura fiind si ele prezente in postare. Mii de oameni au vazut postarea si au dat share dar presa abia acum a aflat.

Tatal baiatului intepat nu accepta faptul ca autoritatile nu isi fac treaba, ministrul sanatatii, Directia de Sanatate, nimeni nu se implica pentru a ne proteja. Iata ce sustine barbatul in postarea sa:

„Pozele de mai jos sunt pozele unui tantar tigru prins de mine in Bucuresti, zona Tineretului si apoi imagini cu piciorul fiului meu la o zi dupa ce a fost intepat de acest tantar. Am mai prins cativa insa nu am la ce sa mai fac poze. Ii puteti deosebi prin coloratura alternativa alb-gri foarte ciudata pentru un tantar „autohton”.
Directia de sanatate Publica a Municipiului Bucuresti ce face? Ministerul Sanatatii ce face? Primaria Municipiului Bucuresti ce face? Dormiti dragi functionari?”

tantar

VEZI SI: PASTILA des folosita de romani AFECTEAZA GRAV sanatatea. Cum distruge inima aceasta pastila

In plus, tantarul este purtatorul mai multor boli, faptul ca fiul sau a fost intepat de un astfel de tantar periculos, il inspaimanta! Este de necrezut cum nicio televiziune nu a expus acest caz, cum nimanui nu ii pasa de pericolul la care este expus baiatul intepat, dar in acelasi timp, cetatenii Bucurestiului.

 

Loading...