ALERTA. Un apropiat al preşedintelui Iohannis, MORT pe Dealul Negru

Tragedie rutieră, noaptea trecută, pe Dealul Negru. Fostul prefect de Sibiu Ilie Mitea, un apropiat al preşedintelui Klaus Iohannis, a murit într-un groaznic accident pe DN7, în zona localității Milcoiu. Avea 66 de ani.

Ilie Mitea era pasager într-un Ford al cărui șofer nu a putut evita coliziunea cu un alt autoturism ce depășea pe linie continuă.
pijamale (Video)

Potrivit oradesibiu.ro, fostul prefect nu a murit pe loc, însă, după ce a fost scos din mașină bărbatul nu a mai putut fi salvat de medicii sosiți la fața locului.
Accidentul a avut loc joi seară în jurul orei 21.45.

Șoferul unui Volskwagen ce se deplasa din direcția Râmnicu Vâlcea – Pitești, a vrut să depășească un TIR, moment în care s-a ciocnit frontal cu Ford-ul în care se afla fostul prefect al Sibiului, care circula din sens opus.

În urma impactului, a rezultatul decesul conducătorului auto și a lui Ilie Mitea din autoturismul Ford, dar și rănirea altor trei persoane.
Ilie Mitea a fost prefect al județului Sibiu în perioada 2007-2009, prefect de Neamţ în perioada 2012-2013, iar în iulie 2014 a fost desemnat în fruntea ADS.

Jurnaliştii de la oradesibiu.ro scriu că Mitea a fost prieten cu președintele Klaus Iohannis, dar și un mare fan al baschetului sibian.

Mitea făcea parte din corpul înalţilor funcţionari publici, iar înainte de a părăsi politica a fost membru al Partidului Democrat (1996 – 2000) şi apoi al PNL (2003 – 2007).

A avut trei mandate în Consiliul Local Sibiu. În perioada 2005-2007, a fost director executiv la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Sibiu.
În perioada 1 august -18 decembrie 2007, a ocupat funcţia de inspector şef al Inspectoratul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Sibiu, dupã care a fost numit prefect al Sibiului.

Au urmat apoi șapte luni în care a fost prefect de Neamț, fiind ulterior numit președinte al Agenției Domeniilor Statului, de unde a plecat în martie 2017, pe vremea Guvernului Grindeanu.

Loading...