ALERTA!PEDOFIL in SERIE! Este vorba de bărbatul care a încercat să abuzeze două fetiţe la Huşi E suspect în alte trei cazuri de agresiune asupra unor copile

Pedofilul din Huşi care a încercat să violeze două fetiţe este suspect principal în mai multe cazuri de agresiuni sexuale. Şi alţi părinţi spun că le-a hărţuit copiii. Procurorii l-ar fi audiat, dar l-au lăsat liber. Deşi victimele l-au recunoscut, anchetatorii au considerat că nu au probe suficiente. Aveau însă în faţă un individ periculos. A fost eliberat condiţionat după ce a violat o fetiţă de 11 ani.

Poliţiştii din Huşi au de a face cu un peodifil recidivist. Ar fi comis atacuri în serie. Bărbatul de 33 a fost condamat la 10 ani de închisoare, după ce a violat o copilă de 11 ani. Anul trecut, judecătorii l-au eliberat condiţionat. Deşi comisia din penitenciar a propus eliberarerea, raportul arată că era încă un pericol.

Din luna mai a anului trecut, a fost liber să atace din nou. În august, ar fi încercat să molesteze o fată de 9 ani. Tatăl ei a făcut o plângere la Poliţie, însă, din lipsă de probe, susţin autorităţile, a fost lăsat liber. Ar fi atacat din nou în luna octombrie o altă copilă, de 12 ani. După acelaşi scenariu ca în cazul poliţistului pedofil din Capitală. A urmărit-o până în scara blocului. Şi atunci părinţii fetei au cerut ajutorul poliţiştilor.

Abia după ce ieri a încercat să atace alte două fetiţe, bărbatul de 33 de ani a fost încătuşat. Victima de cinci ani a fost salvată de prietena ei. Pentru a preveni astfel de situaţii, parlamentarii au propus înfiinţarea unui registru al violatorilor şi al pedofililor. Nu există încă.

Sursa:observator.tv

Loading...