alocatii-europene

O propunere vine din partea unui senator care a realizat ca un copil nu poate face prea multe cu 82 de lei. Este o idee buna ca alocatia sa se mareasca la 100 de euro pe luna. Totusi, senatorul este de parere ca nu toti copiii ar trebui sa primeasca aceasta alocatie „speciala”. 

Daca stam sa ne gandim bine, are dreptate. Acesta sustine ca cei care  nu au absente, asta insemnand nicio absenta, merita pe deplin cei 100 de euro pe luna. De ce are dreptate? Pentru ca sunt multi elevi care chiulesc, in acest mod poate va stimula mersul la scoala si gradinita. Sa nu uitam de parintii din anumite zone care nici macar nu se preocupa de copii sa ii indrume sa mearga la scoala. „Dacă fiecare copil va frecventa grădinița, școala primară, liceul și o facultate, nivelul de educație va crește simțitor”, a spus senatorul.

VEZI SI: EXPERIMENT ACASA: VULCANUL CARE ERUPE IN BUCATARIA TA

In plus, banii vor lua forma unor tichete. Pentru a exista siguranta ca unii parinti nu profita dupa urmele copiilor, si in acelasi timp pentru a se asigura ca banii se folosesc si pentru rechizite in aceeasi masura in care se dau pe hrana sau haine.

Speram ca initiativa sa fie vazuta cu ochi buni si aprobata cat mai repede.

Loading...
loading...