Viorica Dancila are 53 de ani si face parte din mocirla PSD din 1996. Dăncilă a absolvit Facultatea Forajul Sondelor și Exploatarea Zăcămintelor de Hidrocarburi, Ploiești în 1988. În 2006 a absolvit masterul ”Spațiul Public European” din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București.

O realizare ar fi faptul ca  fost inginer la Petrom SA, sucursala Videle, Serviciul Monitorizare Producție Țiței și Gaze. Se pare ca preferata lui Dragnea nu este deloc straina de politica, fiind  președinte al Organizației de Femei PSD Videle și consilier local în aceeași localitate, din 2004 pana la sfarsitul anului 2008.

VEZI SI: Deja Dragnea ne face de ras in lume. Prestigioasa The Economist: „Romania a ales un partid condus de un condamnat penal”

La fel ca Dragnea, este initiata in tainele politicii ce implica „relatiile” cu Israelul, asa cum sustin surse din interiorul partidului:”Doamna este fost membru titular în Comisia pentru bugete și în Delegația pentru relațiile cu Israel”.

VEZI SI: PSD-ul se afla in umbra Israelului. Consultantii de campanie ai lui Dragnea sunt EVREI. Afla de ce a fost FIREA IAR in ISRAEL

Loading...
loading...