ANCHETA lui BECALI in cazul AMANTEI „MACELARITE” de sotiile unor FOTBALISTI. Iata ce a DESCOPERIT

Conform unor surse din apropierea clubului roş-albastru, patronul FCSB-ului ar fi aflat că Denis Alibec a fost cel care a ”băgat-o” în vestiar pe Ada, bruneta care ar fi avut relaţii intime cu mai mulţi fotbalişti din lotul lui Nicolae Dică.

Mega-scandal în care sunt implicate soţiile lui Ovidiu Popescu şi Mihai Pintilii. Cele două sunt acuzate de Ada că au agresat-o în timpul meciului FCSB – Hapoel Beersheva, în toaleta “Arenei Naţionale”. Motivul conflictului este reprezentat de faptul că tânăra ar fi avut o relaţie extraconjugală cu cel poreclit “Lampard” de latifundiarul din Pipera.

La scurt timp, Gigi Becali a deschis o anchetă şi a descoperit un lucru uluitor, anume că Ada ar fi avut relaţii intime cu mai mulţi fotbalişti. Şi că nu ar fi deloc o străină în rândul jucătorilor din lotul FCSB-ului. “Pot face tot ceea ce vor în timpul liber, dar să nu afecteze imaginea clubului. Am înţeles că fata asta a avut vreo 20 de fotbalişti la activ”, a afirmat milionarul.

Alibec, poveste de amor cu Ada

În plus, conform unor surse din apropierea clubului, la urechile lui Gigi Becali a ajuns informaţia că Denis Alibec ar fi fost cel care a ”băgat-o” în vestiar pe Ada. Vârful a trăit o poveste amoroasă cu bruneta, una destul de intensă. După care, tânăra originară din judeţul Neamţ ar fi fost “pasată” şi celorlalţi coechipieri. Care ar fi acceptat cu maximă plăcere “trofeuL.”

Denis Alibec şi Ada ar fi început să discute, iniţial, prin intermediul unei reţele de socializare. La scurt timp, au urmat întâlniri şi mai multe partide amoroase. După ce s-ar fi plictisit de brunetă, atacantul a preferat să caute alte frumuseţi autohtone. Însă, odată intrată în vestiarul FCSB-ului, tânăra şi-ar fi găsit, rapid, un alt partener de distracţie.

În clipa de faţă, situaţia nu este tocmai roz în vestiar. Mai mulţi jucători se tem ca Ada să nu facă publice şi alte relaţii. Unii fotbalişti care au avut legături cu bruneta sunt însuraţi sau au iubite oficiale şi tremură pentru relaţiile lor. Printre puţinii care stau liniştiţi este Denis Alibec, care nu are prietenă. Cel mai probabil, în schimbul unei sume de bani, mega-scandalul se va stinge, iar tânăra va fi dată uitării, mai spun sursele citate.

Sursa:cancan.ro

Loading...

Lasă un răspuns