DIN SERIA … „MIZERII DE PRIN PRESA”

Anda Adam este una dintre cele mai nonconformiste vedete de la noi, iar de curând a recunoscut că de multe ori nu poartă lenjerie intimă. Invitații unui eveniment monden care a avut loc recent au putut să o vadă pe Anda Adam, fără chiloți. Și asta pentru că ea însăși a mărturisit adevărul.

Chiar dacă vremea rece și-a intrat în drepturi, Anda Adam nu uită să fie sexy. Și asta pentru că artista și-a făcut apariția la un eveniment monden desfășurat în Capitală îmbărcată într-o ținută neagră, mulată, sexy, cu rochie cu tăieturi până în zona taliei. Este Anda Adam, fără chiloți sau nu? Asta s-au întrebat unii dintre invitați când i-au văzut ținuta. Ei, bine, vedeta nu a îmbrăcat lenjerie intimă întrucât aceasta nu ar fi dat bine tăieturile rochiei . ”Eu sunt sexy. E piele de Anda Adam”. Întrebată dacă poartă lenjerie intimă, Anda a răspuns nonșalantă: ”Nu. Păi nu am cum să port lenjerie la o astfel de rochie, care e tăiată de sus până jos, pentru că ar fi o gafă. Este rochița sufiecient de netransparentă, încât să-mi permit să nu port lenjerie”, a povestit Anda Adam, la Antena Stars.

Anda Adam, fără chiloți și atunci când doarme

Cântăreața nu s-a sfiit să declare că doarme goală, pentru că nu suportă nici un fel de haine pe ea: ”Când nu mai port lenjerie intimă? Când dorm. Nu port nimic. Nu-mi place să dorm în pijama niciodată, chiar dacă este foarte frig. Sunt foarte agitată când dorm, sunt foarte activă și când dorm. Mă întorc pe toate părțile și tot ce am pe mine e foarte răsucit și simt că mă sufoc. Mai bine fără”.

anda1 anda2

Loading...
loading...