andra-plange

„Andra Maruta a facut accident.” Aceasta este o stire care a bulversat zeci daca nu, sute de admiratori. Vedeta este foarte iubita si o astfel de stire are un impact devastator. Trebuie sa specificam ca aceasta stire este una falsa care circula pe internet de ceva vreme.

Se pare ca exista site-uri de scandal care sustin ca sotul artistei a decedat intr-un accident de circulatie, fiind in masina cu sotia. Este fals! Tot mai multe siteuri fac bani din articole false, pe care oamenii se grabesc sa le citeasca.

Va informam ca artista si sotul acesteia sunt sanatosi si nu au niciun fel de probleme. Nu a fost vorba vreodata de accident sau de vreo intamplare nefericita de acest gen in familia artistei. Vedetele din Romania sunt adesea „atacate” si asta pentru ca presa nu tine cont de imaginea pe care o creeaza. Importanti sunt banii. Banii facuti usor si repede.

Inainte sa credeti orice stire, informati-va! Internetul poate fi cel mai bun prieten dar in ceeasi masura, cel mai crud dusman al vostru. Nu orice stire este adevarata si am reusit sa va demonstram, inca o data, faptul ca numeroase site-uri nu sunt altceva decat o poarta spre dezinformare.

VEZI SI: ANDREEA ESCA a dezvaluit: „Da, m-au batut.”

Loading...
loading...