Andreea Esca a dezvăluit CE BĂRBAT a fost MAREA EI IUBIRE. Legătura cu un artist celebru al României

 

Andreea Esca, celebra prezentatoare din România, a vorbit despre bărbatul pe care l-a considerat întotdeauna marea sa dragoste.

„Primul meu iubit a fost un coleg de liceu. Eu eram clasa a noua, iar el era clasa a XI-a. A fost o poveste foarte frumoasa, care a durat pană la sfarsitul liceului. Îmi plăcea foarte mult pentru că era unul dintre cei mai buni baschetbaliști si pentru că dansa foarte bine. La petreceri era un adevărat spectacol. Dar, ca orice poveste din adolescență, are un sfârșit și fiecare a luat-o pe alt drum. A făcut Facultatea de Construcții și construieşte lucruri frumoase în țară. S-a căsătorit, are și el doi copii. Este un om împlinit și îmi pare foarte bine pentru el”, a povestit Andreea Esca.

Însă dilema a fost elucidată de Alexandru Arșinel, care a menționat că cel care i-a furat inima jurnalistei în tinerețe a fost chiar fiul lui.

„Da, aşa este, au avut o relaţie în perioada liceului. Niciodată nu am comentat relaţiile copiilor mei, dar tot ce pot spune este că erau doi copii frumoşi. Băiatul meu era mare vedetă la baschet, având 1,90 m, iar ea era Miss în liceu. Au avut o relaţie frumoasă în care s-au iubit, aşa cum fiecare am avut în tinereţe o relaţie de iubire. Andreea, la acea vreme, era o fată minunată şi foarte drăguţă. Avea o frumuseţe care aparţine tinereţii”, a declarat Alexandu Arșinel, conform B1.

Loading...