Andreea Esca a făcut anunțul cutremurător! E vorba despre fiica ei: E terifiată…

Fiica Andreei Esca, Alexia, a susținut în această vară examenul de bacalaureat, iar din toamnă va pleca la facultate în Anglia.

Prezentatoarea tv povestea că fiica sa a fost extrem de stresată de acest examen.

“Nu că este stresată, este terifiată, cred. E foarte greu, foarte greu examenul de Bacalaureat la școala la care merge ea. Au 13 materii la examenul de Bacalaureat și ea este foarte tocilară și conștiincioasă. Și e foarte stresată că n-o să știe suficient… Eu sunt și mai stresată, dar eu știu să salvez aparențele. Eu am încredere”, a declarat Andreea Esca, într-o emisiune, potrivit libertatea.ro.

După ce a scăpat de emoțiile bacalaureatului, Alexia mai trebuie să facă față unei provocări. Plecarea la facultate în Anglia va însemna că nu se va mai putea vedea foarte des cu iubitul ei, cântărețul Mario Fresh. Tânăra se declară însă convinsă că relația lor nu va avea de suferit.

“O să merg în Anglia, lângă Londra, pentru că mi-am găsit acolo facultate care mă interesează. Este despre arte, fashion. Am foarte multe vacanțe în timpul anului, o să vin des aici. Cred că o să fie foarte bine. Merg și acolo cu niște colegi. Relația mea cu Mario o să fie bine. (…) O să facem naveta. O să vin eu, o să vină el. Eu am cinci luni de vacanță pe an. El m-a încurajat să merg în Anglia. A zis că e viitorul meu, nu poate să mă oprească”, a declarat Alexia.

Loading...