Andreea Marin, PLÂNGERE PENALĂ împotriva unor INFRACTORI! Este vorba de zeci de mii de euro

Andreea Marin a declarat în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars că a depus o plângere penală la poliție împotriva unor infractori care au făcut zeci de mii de euro folosindu-se de numele ei. În aceeași emisiune, fosta soție a lui Ștefan Bănică jr. a povestit unde și-a petrecut Paștele.

“Oamenii trebuie să înveţe să facă diferenţa dintre înşelăciune şi realitate. Primeam din ce în ce mai multe mesaje şi imagini care ilustrau contul meu de Facebook. Aparent, erau purtate discuţii şi se solicitau donaţii în numele unor oameni necăjiţi. Contul acela de Facebook nu este al meu. Mi-au clonat contul şi oamenii chiar donau sume de bani. Am făcut plângere. Nu ştiu dacă oamenii şi-au mai recuperat banii. Nu am să-i rog niciodată pe oameni să doneze, în privat, pe ascuns şi pe la spate. Infractorii au făcut zeci de mii de euro folosind numele meu. (…)

Fosta „Zână” a povestit unde și cu cine și-a petrecut Sfintele sărbători de Pascale.

”Am mers la partenerul meu de viaţă, în nordul Africii. Acolo am sărbătorit Paştele. A fost foarte cald şi bine, a fost o oportunitate. În Violeta mă văd pe mine la vârsta ei. Violeta mi-a spus că vrea să fie actriţă ca tati. E suficient că sunt cu un om pe care îl plac”, a mai spus Andreea Marin la Antena Stars.