4_86186000

Actrita sustine ca Brad Pitt nu se mai opreste din consumul de marijuana. Ar avea un comportament violent in cadrul familiei, din vina consumului de droguri, fapt care afecteaza psihic copiii dar le afecteaza si viitorul.

Actrita doreste custodia celor sase copii: trei biologici si trei infiati. Surse apropiate cuplului sunt de parere ca actorul a intrecut orice limita si Angelina este pe deplina indreptatita sa ceara divortul.

Cei doi nu au mai fost vazuti impreuna din luna iulie, cand au iesit sa ia masa in oras. Actrita a avut probleme de sanatate, si la acea vreme s-a aratat extrem de multumita si fericita ca Brad se implica, sprijinind-o si ajutand-o sa treaca peste.

Angelina Jolie si Brad Pitt au format timp de 12 ani cel mai frumos cuplu de la Hollywood. Cei doi s-au cunoscut pe platourile filmului „Domnul si doamna Smith”.

Dupa 10 ani de relatie, foarte mediatizata sub numele de cod „brangelina”, si sase copii – trei biologici si 3 adoptati, Angelina si Brad Pitt s-au casatorit anul trecut, in Franta.

Loading...
loading...