Antena3 face DIVERSIUNI pentru a sprijini PSD: „Se doreste formarea statului independent, Transylvania”

antena-3

Antena3 vrea cu orice pret ca  PSD sa revina in prim-plan asa ca nascoceste tot felul de idei , precum „aparitia unui nou stat, Transylvania”.„Orasele din Ardeal sunt pline de afise uriase cu textul: ‘Salvam Clujul de Bucuresti’, ‘Salvam Oradea de Bucuresti’ si altele. Cine vrea sa rupa Transilvania mintind ca o salveaza? Se rupe Romania in trei, asa cum avertiza fostul premier Adrian Nastase?, anunta intr-un promo cei de la Sinteza Zilei.

Presedintele Asociatiei pentru Implementarea Democratiei este banuit ca ar dori sa formeze un nou stat independent. In nenumarate randuri, emisiunea lui Gadea i-a sustinut pe PSD-isti si alaturi de ei, au mintit populatia cum ca ar exista oameni care vor sa rupa-n doua Romnaia. Cum sa existe stat in stat? Cum sa vina cineva sa spuna ca X vrea sa faca stat independent? Cat mai abereaza si cat de prosti sa fim sa credem astea? Si pana la urma daca ar fi asa, romanii stau si se uita ca mata-n calendar?

VEZI SI: Manipulare PENIBILA la ANTENE: „Ambulanta care RAPESTE copii EXISTA!” Iata adevarul – de ce mint posturile de televiziune?

Emisiuni de acest tip au loc in paralel cu o ofensiva atat asumata cat si neoficiala a PSD prin care lideri ai Opozitiei si membri ai Guvernului sunt catalogati ca „tradatori”, „vanduti Bruxelles-ului” sau „slugi ale lui Soros”. Purtator de cuvant al acestui nationalism extremist al PSD a devenit Victor Ponta.

Oameni buni, deschideti ochii, cand Ponta mergea cu duba, era acuzat si chiar erau aduse dovezi impotriva lui, cei de la Antena3 nu se mai bat cu pumnu’-n piept ca fac dreptate si arata poporului cine sunt penalii care ne conduc?

VEZI SI: Remus TRUICA aduce ACUZATII GRAVE la adresa A3! DEZVALUIRI de ultima ora

Loading...