article-2419911-0c96d89200000578-417_634x438

Se implinesc 15 ani de la atacurile din New York. Aceasta zi care ramane in istorie ca una dintre cele mai tragice este „rezultatul crimelor voastre împotriva noastră”, sustine  Ayman al-Zawahiri, intr-un mesaj video care se adreseaza Americii.

Conform spuselor liderului Al-Qaida, acea zi se va repeta de mii de ori atat timp cat vor exista ei, cei din Al- Qaida.

VEZI SI: Adept al JIHADISMULUI expulzat de urgenta din Romania pentru TERORISM! Dorea sa fabrice bombe

Va reamintim ca la 11 septembrie, cu 15 ani in urma, două avioane de linie au fost deturnate şi au lovit Turnurile Gemene de la World Trade Center din New York. Tot in acea zi sangeroasa, un al treilea avion s-a prăbuşit în statul american Pennsylvania şi un altul la Pentagon, la periferia Washingtonului.

Terorismul va fi mereu o amenintare si Ayman al-Zawahiri sustine ca desi SUA a invatatsa se apere, nu vor scapa de teroristi. Amenintarile apar odata cu implinirea a 15 ani de la tragicul eveniment, amplificand starea de criza si spaima a tuturor statelor. In ultimul an, evenimentele teroriste s-au inmultit, in ciuda faptului ca numeroase state se considera „de neinvins” in fata amenintarilor de acest fel.

Nu se stie cat de puternice sunt aceste state, atat timp cat securitatea lasa de dorit, atacurile teroriste fiind de neoprit.

Loading...
loading...