Anuntul pe care Romania il astepta de aproximativ 26 de ani! SUA va decide pentru romani

loteria-vizelor

Luni, ambasadorul Romaniei la Washington a declarat ca din luna ianuarie se vor relua discutiile privind ridicarea vizelor SUA pentru români. Luand parte la Reuniunea Anuală a Diplomaţiei Române, George Maior a afirmat ca in toamna acestui an, la nivelul Congresului SUA va exista o reticenţă în abordarea programului Visa Waiver, din punct de vedere al statelor care vor să adere la acest program.

Reticenta vine odata cu migratia din SUA si in acelasi timp, cu alegerile care vor avea loc in acest an acolo. Exista motive pentru care subiectul ridicarii vizelor se va dezbate aprig abia de la inceputul anului 2017.

Ambasadorul a mai subliniat ca discutiile vor avea impact abia dupa ce se vor sfarsi alegerile in SUA. Se asteapta schimbari mari acolo, si totodata, o deschidere spre Europa. Asadar, exista probabilitatea mai mare de a se sfarsi cu bine negocierile privind ridicarile vizelor SUA pentru romani.

VEZI SI: Evreii si tiganii isi dau mana la Candesti. Ambasadorul SUA si „satra de la Ovidiu Ro”, mancatoare de fonduri, intalnire de gradul 0

Loading...

Lasă un răspuns