Apa imbuteliata provoaca diabet, boli de inima si cancer

Apa imbuteliata se pare ca nu este atat de sanatoasa precum credeam. Mai multi cercetatori au ales sa faca un studiu menit sa puna in lumina partile negative dar si positive ale consumului de apa imbuteliata.Specialiștii ne avertizeaza că au descoperit aproximativ 25.000 de substanțe chimice doar intr-o sticla. Mai mult de atat, aceste substanțe chimice sunt apte sa imite efectele specifice produselor farmaceutice asupra organismului uman.

Cercetarea s-a desfasurat în două etape. În prima etapa, oamenii de știință au cercetat 18 sticle de apă de pe tot globul și, în paralel, au examinat și apa normala de la robinet.

S-a descoperit mai tarziu ca in apaîmbuteliată se aflau elemente care au interferat cu două tipuri de receptori hormonali-estrogeni și androgeni-într-o proporție cuprinsă în 70 şi 90%.

VEZI SI: BĂUTURA MIRACULOASĂ CARE POATE VINDECA CANCERUL

Si mai greu de crezut este faptul ca in apa de la robinet, cercetatorii nu au gasit nimic nociv pentru corpul nostru.
În urmatoarea etapa, grupul a extins investigarea și atunci cercetatorii au descoperit prezența celor 24.500 de substanțe chimice în apa îmbuteliată.
Cercetatorii ne-au avertizat ca aceasta apa imbuteliata duce la aparitia infertilitatii, a diabetului, bolilor de inima si chiar cancerul.

VEZI SI: Vezi simptomul comun care anunţă cancerul

Loading...

1 comentariu

  1. Pingback: DIETA CALUGARILOR NIPONI, SLABESTE 10 KG IN 10 ZILE - ReporterOnline.NETReporterOnline.NET

Lasă un răspuns